Noodgeval
+32 (0)495/99.56.47

Diensten Gezelschapsdieren

U kan bij ons terecht voor alle basiszorg van uw huisdier. Wanneer er nood is aan meer gespecialiseerde onderzoeken of behandelingen verwijzen wij u door naar een gepaste specialist of kliniek in dit vakgebied.

Gezondheidscontrole & vaccinatie

U kan bij ons terecht voor de (half)jaarlijkse gezondheidscontrole van uw huisdier. Op dit moment geven we ook de vaccinaties die voor uw huisdier noodzakelijk zijn.

Ziekte & behandeling

Wij trachten tot een correcte diagnose te komen door voldoende tijd te nemen voor uw huisdier, goed te luisteren naar uw verhaal en een uitgebreid klinisch onderzoek.

Tandheelkunde

Wij beschikken over een ruim assortiment aan preventieve tandverzorgingsproducten. Zo kunnen veel problemen voorkomen worden. Daarnaast kan u bij ons terecht voor een gebitsreiniging van uw huisdier. Dit gebeurt steeds onder gehele verdoving.

Wormen-,vlooien-en tekenpreventie

Wij beschikken over een ruim gamma aan ontworming en teken-/vlooienproducten. Vraag gerust naar een aangepast schema op maat van uw huisdier en zijn leefomgeving.

Operaties

De meest courante operaties worden routinematig op de praktijk uitgevoerd. Zoals castraties, sterilisaties, wegname van tumoren, hechten van wondes, ...

Hospitalisatie

Na een operatie kunnen de dieren in alle rust ontwaken onder de warmtelamp. Voor dieren die een intensieve verzorging nodig hebben is er de mogelijkheid om meerdere dagen gehospitaliseerd te worden op de praktijk.

Medische beeldvorming

Wij beschikken over een digitaal röntgentoestel op de locatie in Heist-o/d-Berg; Daarnaast zijn we ook in het bezit van een mobiel echografietoestel dat verplaatst kan worden tussen beide locaties.Wanneer een meer gespecialiseerd echografisch onderzoek nodig is, verwijzen wij u graag door naar een gepaste collega of kliniek.

Laboratorium ondezoek

Een extern labo komt tweemaal per dag langs voor de ophaling van stalen. Wij beschikken ook over een microscoop waardoor we bepaalde onderzoeken meteen kunnen uitvoeren.

Spoed

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen van ons eigen cliënteel. In geval van verlof kan u steeds op de voicemail horen waar u terecht kan.

Opgelet!

Wij zijn in jaarlijks verlof van 06/02/2024 t.e.m. 18/02/2024. Gelieve tijdig de nodige voeding en/of medicatie te bestellen en af te halen. Een spoedgeval in deze periode? Op de voicemail kan u horen bij welke collega's u terecht kan. Zij proberen u in de mate van het mogelijke verder te helpen.