Noodgeval
+32 (0)495/99.56.47

Wat betekent samenwerken met

Gianna Van den Wyngaert

Na een ruime praktijkervaring te hebben opgedaan, werd het in 2020 tijd om mijn eigen dierenartsenpraktijk te starten. Gezien mijn passie voor paarden is dit een combinatie geworden van een baanpraktijk voor paarden en een kleine praktijk voor gezelschapsdieren te Lier.


Ons klantenbestand breidde al snel uit richting Putte en Heist-o/d-Berg waardoor er in 2021 besloten werd om een grotere praktijk te openen in Heist-o/d-Berg.


Aangezien mijn patiënten me nauw aan het hart liggen, blijf ik beide praktijken combineren. Wat onderscheidt mij nu van een andere dierenarts? Dat is een goede vraag.. Ik denk dat deze vraag best beantwoord wordt door mijn klanten. Als ik hen mag geloven is dat vooral door mijn zachtaardig aanpak, de nodige empathie, het persoonlijke contact met de klanten, het kleinschalige karakter van de praktijk en de continue beschikbaarheid voor eventuele vragen, overleg en opvolging van hun huisdieren.


Ik hoop jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben over wat je van mij en de praktijk kan verwachten en hopelijk tot snel!

Enkel op afspraak

Onze openingsuren

Wij werken enkel op afspraak. Zo kunnen de wachttijden zo veel mogelijk beperkt worden en kunnen wij voldoende tijd vrijmaken voor uw huisdier.

Ma-do: 9:00 - 19:00

Vr: 9:00 - 17:00

Geef ons een seintje

Afhalen voeding & medicatie

Voor het afhalen van voeding of medicatie gelieve ons steeds op voorhand te verwittigen zodat alles op voorraad is en er zeker iemand aanwezig is op de praktijk.

Geef ons een seintje

Contant & Elektronisch

Er dient na elke consultatie onmiddelijk te worden afgerekend. Dit geldt ook voor huisbezoeken. U kan steeds betalen met contant geld, bancontact of via de payconiq/bancontact app.

24/7

Spoed

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar voor spoedgevallen van ons eigen cliënteel. In geval van verlof kan u steeds op de voicemail horen waar u terecht kan.

Voor auto & fiets

Parkeren

Aan beide praktijken is er steeds voldoende parkeermogelijkheid voorzien.

Opgelet!

Wij zijn in jaarlijks verlof van 06/02/2024 t.e.m. 18/02/2024. Gelieve tijdig de nodige voeding en/of medicatie te bestellen en af te halen. Een spoedgeval in deze periode? Op de voicemail kan u horen bij welke collega's u terecht kan. Zij proberen u in de mate van het mogelijke verder te helpen.